Wednesday, July 31, 2013

June is My Birthday

Assalamualaikum. 
Got a present for myself since I'm a big fan of Victoria's Secret. Woot woot .
 
So quick updates this month:

  1. Berjaya jahit manik dan border lace kat baju. Yeah.
  2. Pergi program Relay For Life. Kinda fun actually especially part makan. hewhewhew. But for me, tak banyak aktiviti yang ada.
  3. Dapat pergi external training which is I liikeeee. Internal training? Muntah hijau.
  4. But it was the worst external training experience.
  5. Sebabnya terlepas flight. Last flight untuk malam tu. Blergh.
  6. Since nak balik jugak Penang malam tu, dapat naik train yang disangkakan train express. Naik train aku asyik terbayang movie Korea, Ghost Train. Ada jugak rasa tak best sebab tak amek tempat tido.
  7. Dapat early birthday present. Ehem.
  8. Dah setahun lebih tak buat chest xray, doctor request for it. As i expected. Pantang batuk sebulan lebih. Kalau kentut sebulan lebih?
  9. Disebabkan pergi jumpa doktor, maka bertambah koleksi ubat batuk. 4 botol semuanya.
  10. Tiga kali jumpa doktor, tiga diagnos yang depa buat. Dua kali buat chest xray, dua diagnosis. Haish.
  11. Kesannya, batuk tak hilang jugak.
  12. Dan dapat pergi well-known shopping mall kat Malaysia di mana aku langsung tak rasa nak shopping like craazzyyy.
  13. Persiapan tinggal 50% lagi.
  14. As usual. Ikat perut.
  15. Tak prepare apa lagi untuk exam bulan Julai since I'm busy like a bee.
  16. Got a new tote bag. Kinda like it.
  17. Got warm birthday wishes. Thank you :)
  18. Not to forget, bonus masuk. Yeah.
  19. Macam biasa, koleksi baju saja yang tak bertambah. Tak terasa nak beli lagi.
  20. Hairan sebab apa tak sampai limit internet usage lagi.
  21. Gatal tangan delete Cydia. Goooddd. Nasib baik boleh install balik Cydia.
  22. Macam biasa, masih lagi noob isi angin tayar kereta.
  23. Minyak kereta pun noob lagi nak isi penuh-penuh.
  24. What else. Hhmm. Oh ya. Krim kewanitaan bertambah. Heee. Totally in love with SK II.
  25. Dapat voucher yang menggugat iman untuk shopping lagi. More you spent, more you get.
  26. Lawak kampus yang special edition kurang uummpphh. Maybe sebab banyak yang bukan Keith lukis.
  27. Apa pasal macam boring ja hidup aku bulan Jun tahun ni. Hhmmhhmm.
  28. Delete account twitter dan buat yang baru. Reason? Old account penuh sampah.
  29. Casing telefon still tak tukar lagi sejak 1st day pakai telefon ni. HAHAHAHAHA.
  30. Memang betul apa orang cakap. Dugaan sebelum kahwin memang banyak.



Tak banyak perkara menarik buat bulan enam tahun ni. Tahun depan mungkin lebih menarik. Tahun depan lagi sekali? Ehem ehem. Special.