Thursday, October 18, 2012

Sayu


Aku dah agak. Aku mesti kena fire since aku budak baru. Pagi-pagi dah kena tegur dengan manager. Dia tanya kes apa yang ada semalam. Aku bagitau semua kes yang aku masuk. Dia pesan. Kena cepat belajar. Aku akur. My bad. Tak ada courage nak buat kes sorang-sorang. Serius.

Keesokkannya aku duty portable. Sedih bila jadi macam tu. Pagi-pagi mood happy dah jatuh. Pergi ward pun rasa sedih. Kalau kes banyak kat ward tu biasa lah.

Nak cari balik keseronokkan. Buat kes lain. Buat betol-betol. Buat xray knee. Dapat true lateral. Woot woot. Mood sedikit naik. HAHAHAH. Dapat buat true lateral knee xray pun dah boleh bagi happy sedikit.

Perlukan keberanian. Itu baru sikit.

1 comment:

Anonymous said...

I'd have to go along with with you one this subject. Which is not something I usually do! I enjoy reading a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to speak my mind!