Saturday, October 27, 2012

Kali kedua

Ehem.

Beberapa minggu lepas dapat kes rare. Tak semua orang dapat. Dua minggu berturut-turut duty portable aku dapat kes kat wad psikatrik atau nama glemer, PSY. Heee. Automatik orang akan ingat PSY Gangnam style.

Wad akan mintak portable xray bila patient tak boleh nak bagi kerjasama. Depa pun tak berani nak bawak keluar patient. Kawan aku dah pernah buat portable xray kat wad PSY masa oncall. Aku baru ni nak merasa dapat buat. Teruja weih. HAHAHHAHAHA. Sebab bukan senang nak dapat kes.

Ramai jugak patient kat wad PSY. Dan ramai jugak yang muda-muda lagi. Cantik dan hensem. Tapi sangat sayang.

Depa pun tak mintak jadi macam tu.

Tapi yang aku pasti, masa buat portable xray dekat sana, tak ada pulak patient yang menari buat Gangnam Style walaupun depa duduk kat wad PSY.

Jadi, paham-paham lah sendiri. Hewhewhew.

1 comment:

Anonymous said...

Good to be visiting your weblog once far more, it continues to be months for me. Nicely this post that i've been waited for so lengthy. I want this article to total my assignment in the university, and it has very same topic together along with your post. Thanks, terrific share.