Sunday, July 03, 2011

Cant resist

www.julesb.co.uk

www.julesb.co.uk

www.julesb.co.uk

www-us.farfetch.com
/www.julesb.co.uk

www-us.farfetch.com


Kalau anda rasa seorang yang "branded" dan obses dengan barangan berjenama boleh pi website baju-baju ni dan beli. HAHA. Kalau dah selalu sangat pakai barang jenama Guess, Levi's, Espirit dan jenama-jenama lain, boleh beli baju di atas. HAHA. Aku? Biasa-biasa saja. Tak ada branded mana pun. HAHA. Tak percaya, tanya Saidatun Maya Karin. Dia tahu baju aku cap apa. HAHA.

Rasanya tak ada orang nak check kat tag baju anda untuk tahu jenama apa baju yang dipakai. Kalau pakai yang tak berjenama, akan kena kecam sampai dua bulan. Nak lagi thrill, tak boleh dapat duit raya selama dua tahun. HAHA. Tak adanya orang nak buat macam tu. Orang tak tahu pun pakai baju jenama apa melainkan depa nampak beli kat kedai tu, anda sendiri bagitahu tanpa ada orang tanya (HAHA) mahupun pakai baju yang ada tulisan yang menyatakan anda beli di kedai tu dengan tulisan yang warnanya terang di mana dari jauh boleh nampak. HAHA.

Sebab tu wujudnya subjek quality assurance untuk lebih tahu bagaimana memilih dan menjaga kualiti sesuatu barang. Setahu aku, tak ada subjek brand assurance. HAHA. Kalau ada, boleh share.

Oleh itu, jadi seorang yang universal. Dan semua itu terletak pada individu sendiri. Mungkin jugak sebahagian daripada hobi :)

No comments: