Tuesday, April 12, 2011

They are beautiful.

I'm in love with you.


Owh dear. You so hot.
 And you too honey. How adorable you are.



Meleleh saliva satu sungai tengok kasut-kasut ni. Tunggu lah aku dah keja nanti. HAHA. Tengah bersabo ni. Tak tahan tengok suma kasut ni. Owh ya. Kalau nak kaki nampak just a little bit sexy, wear ankle straps heels. Dan dan dan, kalau nak kaki nampak comel, pakai kasut yang ada ribbon, not too big or too small. Owh ya. Dan lagi satu. Kaki nampak cantik kalau nampak tak kosong. Maksudnya ada something yang balut kaki dan tak semestinya kena ada straps or ribbons. Senang citer tak nampak kosong macam kita pakai selipar jamban. Get it? :)

Kalau kasut dah cantik, gaya jalan pun kena seiring dengan kasut. Tak berapa nak comel kalau pakai heels or wedges tapi jalan seret kaki atau a little bit mencapah. Memang bila pakai heels ke wedges ke tapi jalan lambat. Tapi kadang-kadang kena up sikit speed jalan. Baru nampak ada confident pakai heels ni. Tak banyak pun takpa. Sikit pun jadilah. Tapi kalau dah sejak azali lagi jalan camtu cheq tak boleh nak kata apa dah. HAHA.

Owh ya. Nak share macam mana nak tukar kasut yang biasa-biasa jadi luar biasa. Tak ada lah tukar jadi kasut boleh terbang ke boleh jalan atas air ke.



Enjoy it! :)

2 comments:

putra87­™ said...

hoho... memang lawa... xpe2... nnt dah kje beli ye banyak2... pastu pakainye, mesti sikit je kn??? hehehe..

atiq said...

HAHA. nak beli 14 lori kasut. eh eh. pakai semua :)