Sunday, April 10, 2011

Girls Day Out.

Assalamualaikum.

Pada mulanya niat nak pi Bukit Merah tapi cancel atas sebab-sebab tertentu. Oleh yang demikian, kami berpoya-poya sambil shopping sakan macam tiada hari esok. HAHA.

Feveret :) Tahukah anda bahawa buah dan coleslaw ni sedap selepas ayam?

Fresh Fruit Salad

 Coleslaw
Farah kata tak berapa sedap dan tak boleh lawan kesedapan coleslaw kat KFC tapi aku kata sedap sampai mengalir air mata. Maybe sebab ada kobis kaler ungu kot. Tapi aku tak kisah kobis kaler kuning ke biru ke pink ke. Aku makan dengan riang gembira. HAHA

Caffe Mocha Iced Blends, Strawberry Dream Yogurt Iced Blends dan Tropical Paradise.
Caffe Mocha dengan Strawberry Dream Yogurt terbaik! Memang sedap. Dan untuk Tropical Paradise, aku nasihatkan takyah bersusah payah ode. HAHA. Paham tak sebabnya? Muhong ngait aaihh kalau tak paham. Anda kan beautiful young handsome guy confidence with brain. Ayaq yang Farah ode pun sedap jugak. Nama Jewel Treasure.

 :)
Misi seterusnya; beli ubat gigi.

No comments: