Wednesday, March 23, 2011

Wedding : Lovely

Assalamualaikum.

Selamat pengatin baru kepada kazen tersayang, tercinta dan ter ter yang lain iaitu Shieda (Kak Yun) dan pasangannya Azri (abang Azri) yang telah berlangsung dengan meriah pada hari Sabtu, 12 Februari 2011 bersamaan 7 RabiulAkhir 1432 Hijrah di Seksyen 19, Shah Alam.

Abaikan lembaga hitam yang muncul dalam skrin Ipad tu dengan bebola api. HAHA.

Daripada pihak perempuan.

Eceh.


Daripada pihak lelaki.

Budak comel mata bulat beso dengan pinky dia. Haish. Dapat kat aku siap lah. HAHA.

Trademark pihak lelaki. Nama gaya ini diberi nama nganga mulut luas-luas atau nama komersil lifesytle pose. 


Memang rugi sebab terlepas wedding yang selama ni aku tunggu sampai pedih ulu hati. Dengan berlangsungnya wedding ini, maka, kurang sikit pedih ulu hati sebab dah kurang masa tunggu turn nak kawen. KAHKAHKAH. Eerr. Ni merujuk kepada KAMI yang belom berkahwin.

Everything perfect.

Make up cantik. Baju cantik. Pengantin sangat cantik. Owh. Tak dilupakan. Pengantin lelaki yang kacak dan sangat taf serta mempunyai enam petak. HAHA.

Hhmm. Kalau check balik, ada 4 orang lagi dok tunggu turn. Ceh. Ingatkan aku sorang ja. KAHKAHKAH.

No comments: