Friday, October 22, 2010

Suma student radiografi, sila buat sujud syukur sekarang

Salam suma!

Assignment suma dah abes.
Sesi kita kelam kabut buat assignment pun dah abes.
Masa untuk kita bercuti sambil berstudy week pun dah sampai.
Apa lagi, sila bersyukur sekarang. HEHE.



Masa kat masjid hari Isnin tu, rasa nak muntah. Uuweek uuweek. Nasib baik cuma rasa saja, tapi tak muntah betol-betol kat masjid. Kalau tak jenuh! Maya Karin cakap saya banyak berfikir. hhmm. Ingat senang ke Maya Karin nak cakap macam tu? Sebab itu saya nak catat dalam blog, pahat dalam diari hati hidup serta semai dalam ingatan. HAHA. Banyak perkara yang terjadi. Dengan pencil case hilang siap ada pendrive assignment yang ada dalam tu. *pengsan*

Kata hati : agak terkilan

No comments: