Saturday, October 09, 2010

lepas ni turn sapa pulak yang kawen?


Selamat pengantin baru
Semoga bahagia sehingga ke akhir hayat! :)
Lepas ni turn saya pulak. HEHE.
Acah jer (dalam hati seronoknya kalau cepat. HAHA)



Gambo ni fotografer amek. Haish. Nak jugak tangan bakal radiografer amek baru tak blur. HAHA.
Ini bakal radiografer yang snap. Patut lah gambo cantik dan tak blur. HAHA. 

Hari Sabtu haritu Kak Iera ada ajak kami yang tak balik kampung untuk pergi kenduri kawen salah seorang staff hospital. Akak tersebut yakni pengantin baru ada jugak jemput suma staff x-ray yang lain tak nampak pun yang lain. Mungkin sebab jugak kami sampai agak lewat. Adalah menjadi perkara normal kalau sesat jalan. HAHA. 

Selain itu, kami jugak menjadi tumpuan ramai. Sebabnya kami saja yang tak pakai baju kurung atau kebaya. Saya lagi lah nampak lain. Dengan pakai blouse, siap seluar jeans. Memang patut pun mak cik tu dok usha-usha kami daripada start melangkah kaki masuk khemah sampai kuar khemah.

Balik pulak makan laksa yang Kak Iera buat. Memang terbaik kat angkasa lepas. Rasa nak nanges masa makan sebab sedap sangat di samping tengok citer hindustan, Mann. Pergh. HAHA.

P/s : dah lama beli DVD citer Khabi Khushi Khabie Gham tapi sampai sekarang tak abes tengok. Haih.

No comments: