Monday, June 07, 2010

Dah bagitau ke belum kat mak ayah pasal result cemerlang korang?

Salam suma!

Everybody dah tau result final exam haritu. Alhamdulillah. Ramai lulus dengan cemerlang. Kali ni kolej buat main tarik tali. Mula-mula letak subjek yang lulus atau gagal saja dekat board. Seminggu kemudian baru bagitau dapat pointer berapa. Kertas result exam pun semakin maju. Kaler kertas dah tukar. Kualiti kertas makin bagus. Bagus bagus. Tak sia-sia pelajar dan KKM bayar yuran mahal.

Tahniah kepada suma!

Saya? Macam besa. HAHA. Walaupun ada peningkatan tapi tak berapa nak gembira. Mungkin sebab tak sampai target. Rasanya kali ini tak ada drama ala-ala comel tak mahu tengok result sendiri dengan alasan takut dan malas nak amek kisah. Ini memang tipikal. Adoi adoi. Sampai bila intan payung ku sayang tak mahu tengok? Sampai pokok janggus belakang hospital berbuah 14 kali baru nak tengok? By the way, lantak hang lah nak tengok ke tak. Ada aku kisah? HAHA.


p/s dah buat sujud syukur untuk result korang yang cemerlang belom? HAHA.

No comments: