Sunday, September 27, 2009

Selamat Ulang Tahun




Salam suma. Bagaimana dengan hari raya anda setakat ini? Okay okay. Saya da taknak citer pasal raya atau berkaitan dengan raya. Kalau nak bagi duit raya masih boleh lagi. Saya sentiasa menerima dengan hati yang terbuka. aik. Bukan duit raya tu ada kaitan dengan raya ke? iyer iyer tapi duit raya kes istimewa. hehe.

Entry kali nih tidak ada kaitan dengan hari raya. Ini adalah entry istimewa dan penuh dengan kasih sayang. hehe. Entry ini khas untuk seorang jejaka yang sangat taf dan hensem seperti model di mana namanya terpaksa dirahsiakan iaitu Muhammad Fitri bin Zainal Abidin atau panggilan manjanya Fitri (manja lah sangat. hik hik hik) dengan ucapan HAPPY BIRTHDAY yang disambut pada hari raya pertama iaitu 20 September yang lalu. eceh. eh eh. Ada kaitan lah dengan hari raya. Okay okay. Penglibatan hari raya kali nih dimaafkan. hehe.

Nih kiranya da lambat wish. aarrrgghh. Peduli apa aku. Nak jugak wish. Owh ya. Terima kasih kepada Celcom kerana memberi panggilan percuma selama seminggu kepada sesiapa yang menyambut hari lahir. hehe. Dapat lah bergayut di pahan pohonan pokok rambutan yang rendang. hik hik hik.




Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki
Sentiasa berada di bawah lembayung rahmat-Nya
Hidup diberkati dan diredhai di dunia dan akhirat
Sentiasa berbahagia bersama keluarga tersayang dan insan tercinta (ehem ehem)
My choice for life (eh tetiba plak. hehe)



Okay. Pipi dah merah. Abes blushing buat entry. Berpeluh-peluh sampai basah abes baju. Adakah ini simptom makan tak kenyang, tido tak lena, mandi jer basah? woohoo. Entah lah. Salah satu entry yang paling menguji daya tahan mental dan fizikal. Since pipi pun dah rasa macam nak tercabut jatuh tergolek, saya nak intak diri dulu. Bye.

No comments: