Sunday, August 09, 2009

roses everywhere

Hari Ahad lepas, saya dapat a bouquet of roses. Petang tuh dapat mesej yang dia akan tiba di Ipoh tak lama dah. Okay fine. Saya pun teruskan sesi gelak tak bawak mengucap dengan Farah. Then dapat call yang dia da sampai dan turun bawah sekarang. Okay fine. Sambung gelak balik. Tunggu seminit. Turun bawah sekejap? Haahh sudah. Buat apa turun bawah? Saya macam besa lah. Bawak escort turun. Hehe. Mana taw kot-kot ada orang nak culik saya ke. Tak pun alien datang ambush saya guna kapal angkasa bentuk pentagon ker.

Dia datang dengan kawan baiknya. So berbekalkan jarak penglihatan yang terhad disebabkan tak pakai spek, saya men bantai teka jer keta Myvi putih tuh dorang nek. Hehe. Hampeh betol.


Saya ingat dia bagi saya a bouquet of roses buuut ada 2 pokok kaktus and a lot of strawberries sebagai pelengkap rasa. Waaaaaaaa. Manyak suka lor. Saya tak sangka yang dia akan bagi suma tuh. Bukan takat sangka, tak terlintas pun yang dia pegi sana dan beli suma tu untuk saya. Dan saya sangat menghargainya. (awak, sila terharu. Hehe) Saya suka bunga ros yang dia bagi. Sangat suka. Normal kan perempuan suka bunga? Dah tu dapat bunga ros kaler merah menyala semangat waja. Saya memang tipikal girl yang suka bunga. Nasib bek tak berhoyeh-hoyeh kat tempat kejadian. Kalau tak abes malu dengan masyarakat awam lalu saham jatuh menjunam. Sangat tragik T___________T

Seriously I love your roses.


Apa yang terjadi adalah satu permulaan yang baik.

Thank you for everything :)

No comments: