Wednesday, April 15, 2009

kenyang

Salam.

bbbrrrppp. Alhamdulillah. Kenyang. Baru lepas makan pizza dekat town Ipoh yang berdekatan dengan Waller Court (seram seram) Perut pun tengah kenyang sampai rasa macam dah sama saiz dengan belon percuma yang aku rembat dekat Jusco Ipoh seatu ketika dahulu. hehe. By da way, meh nak jawab sekali lagi tag Cik Aiman yang baru sahaja menyambut hari tuanya pada 11 April. hehe. Jangan marah.

Mood ketika menjawab tag ini : rasa normal yang diiringi oleh bau bunga ros putih 12 kuntum. Bukan Cik Tika punya. Bukan. hehe.

Name the person you hate.
Pekdahnya tanya soklan nih? Takdak pun. Sungguh. Cheq tak muhong. Jangan cari pasal dengan aku. Kalau cari pasal jugak, nama anda akan terpahat di ruangan jawapan nih. Harap maklum.

Name the person you love.
Ramai. Family and friends. Tidak ketinggalan, Encek Robert Pattison a.k.a Edward Cullen a.k.a Mr Vampire.

Name the person that annoys you.
Maleh nak bagitaw.

Name the person that you talked to today.
Kak Lin sebelum beliau lapor diri dan out of service di pangkalan stesen angkasa. hehe.

Name your best friend(s)
Ramai weih.

Name the person last to text you.
Mr Macho (bukan nama sebenar) haha.

Name the person to last call you.
Mak. Tanya bila nak balik renew lesen.

Name the person you'd travel with.
Kak Lin, Ida, Farah ngan Akma.

Name the person who you think hates you.
anybody?? come forward please.. *evil grin*

Name the person who you think loves you.
haha. anybody? again. come forward please.

Name the person that first come's to mind right now.
Rihanna sebab masa jawab soklan nih tengah dengar lagu payung.

Name the person who hugged you last.
eerr. Tak ingat lar. Nanti kalau dah ingat aku bagitaw lain.

Name the person who you last had a get-together with.
Kak Lin, Ida, Farah ngan Akma. Kami pi makan pizza dengan gumbiranya.

Name the person who last made you laugh.
I laugh a lot and never count them. Again. Kak Lin, Ida, Farah dan Akma.

Name the person who you last sang with.
Farah. Nyanyi lagu Love Story kuat-kuat dalam keta. he knelt to the ground and pull out a ring and say marry me juliet, you never had to be alone, I love you ... hahaha. (abes lar aku kena fire pasnih kalau dia terbaca entry aku kali nih)

Name the person you did a bad deed with.
Siapakah gerangan insan tersebut? Jap jap. Nak recall balik.

Name the person you forgave last.
nobody I can recall

Name the person you said sorry to.
hhmm ... Tak leh nak recall. Apa pasal makin menjadi-jadi amnesia aku nih. haih.

Name the person you wish you still knew.
I dunno. seriously.

Name the person you last sent an email to.
Takdak pun. Kami guna gigi biru.

Name a person in your family.
Rose Ashiah.

Name a person you secretly thinks is an alien.
Ida! Dia mai dari planet Pluto. haha. (okay. pasni aku rasa macam kena angkut tilam bantal selimut suma tido kat luar jer)

Name a person that can always predict you.
Kak Lin :)

Name a person that you think could be there when you need them.
Kak Lin :)

Name the person you think is being an ass.
Maleh nak bagitaw. Dan maleh nak pikir.

rest kejap. penat jawab. nak pi menyahut seruan alam semula jadi sat. okay. sambung balik.

Name the person that makes you feel dumb.
Rasa takdak kot.

Name the person you could trust with all of your secrets.
haha. yours truely.

Name the person you do crazy things with.
Friends. Contohnya shopping kasut kat Vincci sepasang seminggu macam tak bawak mengucap.

Name the person who makes you want to slap them accross the face.
I wonder who ...

Name the person you want to see right now.
Mak, Abah dan adik.

Name the person that you want to hug right now.
Mak. huhuhu. Rindu Mak to infinity T______T

Name the person you want to kiss right now.
Catherina, my niece. haiyoh. Cannot tahan tengok pipi dia yang tembam tuh. Siap lar dia bila Aunty Tika dia datang.

Name the person you wish to die right now.
Takdak sapa pun.

Name the person you wish to scream to.
Nih pun takdak jugak. Kalau ada pun belum tentu aku nak bagitaw.

Name the person(s) you think understands you best.
Me, myself and I. ahakz.

Name the person that always judges you.
anyone?

Name the person that frightens you.
Pengetua skolah. Gilo lar. Semalam mimpi dia. Terus bangun untuk solat Subuh dan tak jadi tido balik. huhu.

Name the person that first comes to mind when you think of the word "Randomness"
Ida. haih. Aku men letak jer nama hang.

Name the person that comes to mind when you think of the word "Evil"
Ida lagi. Kalau dia buat muka evil dan keji memang menjadi tapi still tak buleh lawan muka dan senyuman keji dan evil yang aku buat. haha.

Name the person that makes you feel awkward sometimes.
eerr ... Hanif, classmate kat RCMP. haahh. Kan dah start blushing nih. haha. Main letak jer nama sapa-sapa yang trlintas di fikiran. nak buat macam mana. Dah nama pun terlintas. Bukannya sengaja lintas. kehkehkeh.

Name the person you think is a lie.
Farah dan Akma. Dorang kalau bab goreng ayat memang nombor satu. Tak masuk lagi buat skrip samarinda dengan telenovela. Tekanan aku dengar.

Name the person you envy.
Ntah lar.

Name the person you always injure in some way.
Farah. Aku selalu terpijak kaki dia. haih. Maapkan daku. Maapkan dinda kanda ... Maapkan dinda ... haha.

Name the person to tag!
Semua yang berada di senarai blog aku. Buat. Jangan tak buat. Kalau tak buat, menyesal 4 bulan dan akan mengalami gejala mandi tak basah, tido tak lena, makan jer kenyang. aik. :P

No comments: