Tuesday, April 28, 2009

ada apa dengan exam?

Salam. Aku rasa preparation exam paling sempoi kali ni. Mentang mentang cuma 5 papers, aku buleh lagi rileks. Saat saat akhir baru nak study. Giler aper. Padahal sok paper radiation protection. Siot.

Apa-apa pun, kalian doakan aku dan kengkawan yang lain menghadapi exam kali ni dengan mudah ya :-)

eerr. Masalah sekarang, pukul berapa dan kat mana exam pun aku tak berapa nak ingat. kih kih kih. Giler. Tak pa, sat lagi cheq pi usha jadual.

Tapi update tetap akan update. Kalau ada cerita best lah. Kalau takat nak citer aku lunch apa, dinner apa, pakai apa pegi exam, aku tak update lah kut. kih kih kih.

No comments: