Sunday, November 30, 2008

Demi mu...

Salam. Haih. Lama sungguh tak online. Komputer kat umah sakit. Aku lagi lar sakit jiwa bila komputer nih sakit. Ok lar. Eman skali lagi telah mengetag aku. Huiks. Takkan satu jer kot? Bagi lar 24 tag ker. hehe. Jom kita tengok apa jenis tag plak insan comel nih bagi kat aku. Scroll down and check it out :)

The rules are - do not read other questions unless answer the first one.

(haahh. tak kira. nak baca gak)

List your 10 bestfriend

  1. Wani
  2. Fiza
  3. Yah
  4. Ain
  5. Farhana
  6. Ekin
  7. Ida
  8. Farah
  9. Raihan
  10. Akma

Who is no. 2 having a relationship with?
Hurm. I dunno. Maybe she's having relationship wit Tom Cruise. I guess. haha. (mampuih aku kena pelakuk klo dia baca nih)

Is no. 3 a male or female?

Absolutely female. fact : she is einstein's junior

If no. 7 and no. 10 were together, would it be a good thing?

Yup. They are bestfrenz.

How about no. 5 and no. 8?

No. 5 always makes me happy and secure. Gives good influence especially in studies. No. 8 is my crime in partner. haha. really. sungguh. cheq tak muhong.

What is no. 1 studying about?

sains at Kolej Matrikulasi Melaka.

Is no. 4 single?

yup but not available. I guess. But for sure, she is single. Not married to any guy. yet.

Say something about no. 6

It takes 7 days 3 nites if you wanna talk about her. By da way, she is doc in da making.

Do you love no. 9?

Of course! super duper in love with her! haha. (fakta : aku slalu gaduh ngan dia especially bab study. masing-masing duk tuduh sapa study lebih. hehe)

Who do worship most?

No. 1 until no. 10. Dunno how do i live without them.

Friday, November 14, 2008

selamat kepada : Yah


Salam. Gadis ayu lagi cun di atas nih adalah Nurul Amirah bt mohd Halim. Pada 14 November 2008 dier berusia 18 taun. Oleh itu, saya ingin mengucapkan selamat kepada beliau. Semoga beliau dipanjangkan umur, murah rezeki dan ditetapkan iman. Itu doa saya kepada beliau kerana saya sayang pada beliau :)

Saturday, November 08, 2008

agi idup agi ngelaban

Salam.

aku dah pikir berhabis habisan dan bermati matian.

aku dah bersedia tuk jadi budak hitam dan taf dalam masa 4 tahun lagi.

aku dah bersedia tuk ditorture fizikal dan mental dalam masa 4 tahun lagi.

sungguh. aku tak tipu.

demi cita cita, aku sanggup.

aku dah nekad.

p/s cita cita aku tadak kena mengena ngan bidang pengajian aku iaitu xray atau nama saintifik dan spesifiknya, radiografi.