Thursday, March 06, 2008

penat siioot.. T_T

Salam. Hari nih aku rasa penat sangat. Penat tunggu turn. Penat langgar tiang. Penat bila keta asyik mati enjin jer. Penat frust. Penat kena kaco ngan boodark psyco. T_T

Hari nih 4 jelitawan ex Badlishah iaitu aku (ceh. Perasan betol budak nih) Yah, Ain dan Jeeha nak drive on road. 1 jam lebih kami tunggu. Siot r. Tensen. Tensen. Dah tadi prektis parking pun cam aper ntah. Slalu tadak tiang parking yg terkorban kena langgar ngan aku. Hari nih. 3 tiang aku tumbangkan dengan jayanya. Sian tiang tiang tuh. Then pasal prektis kat bukit. Ekceli, aku drive keta hari nih kurang masyuk. Bukan sebab tadak spare tayar ker aper ker. Asyik mati enjin. Suka betol keta tuh mematikan enjin dirinya. Merajuk ngan Anas kot sebab tak pi tukar minyak hitam kot. Hehehe.

Berbalik ngan boodark psyco lak. MEMANG PSYCO GILER. Ex senior aku masa skolah lak tuh. Hampeh tol. Dia nih DESPRATE nak ader GIRLFRENZ. Tak pasal pasal aku lak yg jadi mangsa. Naya jer. Aku bukannya kenal dier pun. Dier pun tak kenal aku. Mengong aper. Lagi satu. Sapa lar yg bagi nombor tipon saya kat dia tuh. Dia ingat no tipon aku nih baton acara balapan aper maen pass pass. Kawan budak psyco nih bagi nombor tipon aku kat dier sebab dier kesian kat budak psyco nih tadak girlfrenz. Wat da hell?! Gggrrr. Memang mereng r depa dua nih. Ader gak yg silap no. GATAL silap no. Orang normal yg taw depa silap nombor, depa tak kol dah nombor yg depa silap dail tuh. Ader sorang penduduk planet Bumi nih sebaliknya. Dia mai dari planet Marikh kot. Sebab tu jadi lagu tuh. :P

- Sapa taw harga keta Lexus? -

1 comment:

cik tika said...
This comment has been removed by the author.